Osim što se smatra kraljicom crvenog tepiha, britanska glumica je poznata i po svojim veoma uspešnim beauty i fashion transformacijama.

Ovoga puta smo je videli na Međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu, na premijeri njenog najnovijeg filma Colonia kada nam je pokazala savršen all white look i eleganciju, po kojoj je lepa Emma prepoznatljiva.

(Emma Watson: Čarobnica koja je postala ikona stila)

Za pojavljivanje na red carpetu, glumica je odabrala da ponese jednostavnu malu belu haljinu i dobro krojen kaput u snežnobeloj boji, sa upeglanom kragnom.

Uz ovaj classy stajling, Emma je uklopila klasične bele salonke koje su nas zajedno sa all white kombinacijom podsetile na glamur i eleganciju koja je bila svojstvena filmskim divama - Audrey Hepburn i Grace Kelly.

Osim veoma dobrog outfita, Emma nas je oduševila šminkom koju je savršeno prilagodila svom celokupnom izdanju, skrenuvši nam pažnju na jedan beauty trik koji čini čuda za naš izgled lica. 

Naime, Emma je ponela karmin u ljubičastoj boji, tamni crni ajlajner koji je istakao njene oči, i fantastično crvenkasto rumenilo zaduženo za konturisanje jagodica i postizanje svežeg izgleda...

Ako postoji jedna beauty lekcija koju treba naučiti od britanske glumice, to je da se ne konturišemo lice kao Kim Kardashian već kao Emma na jedan decentan i prilično ženstven način. U tome će vam najviše pomoći crvenkasto ili ružičasto rumenilo!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija