Kada je Riri uvela ovaj trend, odmah smo znali da će samo nekolicini hrabrih biti spremna da ponese dve ( u njenom slučaju - Dior) ceger torbe, u jarkim bojama. Za razliku od nje, Ashley se opredelila za nešto glomaznije modele koje podsećaju na aktuelnu bucket torbu.

Ako se pitate šta je svima njima zajedničko, rećićemo vam odmah: kontrast. Dok je jedna damska i čvrste strukture, druga je ležernija i nekako cool.

Po ugledu na poznate holivudske trendseterke, i Dakota je sjajno ispratila ovaj trend i uz pomoć "druge torbe" postigla pravu ravnotežu u celokupnom outfitu. Prilično ležernu kombinaciju lepa glumica je začinila Valentinovom torbom My Rockstud koja je imala glavnu ulogu u ovom izdanju, dok je maslonasto zeleni ceger ostao nekako u senci... 

Takođe, poigravanje sa tonovima, u vidu basic teget komada i šarene tartan marame je osvežilo ovu kombinaciju i dalo joj dozu šiku. 

Kao što smo i očekivali, Dakota je ponovo predstavila svoje viđenje zimskog chic odevanja, a mi možemo da kažemo da nam se ovaj predlog više nego dopada!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija