Fashion week se polako bliži, i dok ćekamo da vidimo najbolje i najkreativnije outfite svetskih trendseterki, pravo je vreme da sumiramo utiske sa revije "The Power of Colors — Maybelline Make-Up Runway" koja se održala u Berlinu.

(6 omiljenih odevnih komada Gigi Hadid)

Naravno i ovog puta se fokusiramo na najbolje modne kombinacije, a devojka koja je dominirala i bila u samom centru pažnje je svakako manekenka Gigi Hadid.

Nakon napornih kastinga i snimanja, Gigi je iskoristila slobodno vreme da poseti reviju i prikaže svoje najnovije izdanje koje nas je ostavilo bez reči.

Smela i zavodljiva, Gigi je ponela prelepu crnu haljinu koju potpisuje relativno nepoznata američka modna kreatorka Sally LaPointe.

Fantastična kreacija čiji kroj prati liniju tela sa efektnim prorezima od kože u predelu dekoltea i struka i perjanim resama pri dnu suknje je savršeno pristajala lepoj manekenki.

Uz odličan izbor aksesoara, poput crnih Kurt Geiger salonki, crvenog ruža i ravne, zalizane kose, Gigi je izgledala kao prava fatalna zavodnica.

Kako bi ovu kombinaciju iznela u pravom svetlu, ona je odabrala savršen make-up koji je bio usklađen sa celim stajlingom. Crvene usne i blago naglašene oči su savršeno istakle Giginu prirodnu lepotu i neodoljivu ženstvenost.

Šta da više kažemo, sem da je Gigi i ovu godinu počela u odličnom svetlu. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija