Kate Middleton je miljenica britanske javnosti od kada se pojavila. To joj je pored njene umiljate i šarmantne pojave i prirode obezbedio i njen besprekorni stil, tačnije sklonost ka nošenju pristupačnih engleskih brendova.

Za razliku od mnogih pripadnica kraljevskih porodica koje nećete videti dvaput u istoj kreaciji i koje mahom šetaju skupocene dizajnerske komade, Kate je i tu osvojila srca Britanaca, često reciklirajući komade, i to ne jednom, već više puta. 

Tako je bilo i sa ljubičastim, tvid kostimom Michaela Korsa kog je vojvotkinja nosila tik pred Novu godinu kada se porodica pojavila na misi u crkvi St. Mary Magdaline. Samo dve nedelje kasnije, Kate je ponovila dotični kostim obilazeći jednu humanitarnu organizaciju sa suprugom.

Ovoga puta umesto puštene kose, Kate je skupila svoju kestenjastu dugu kosu u punđu sa pletenicama, dodatno je stilizovavši malim modroplavim šeširom sa ukrasnim i stilizovanim cvetom.

Nadogradnja je bila kao i prethodni put u vidu crne rolke i crnih, antilop čizama, ali je drugačije stilizovana kosa učinila da Kate izgleda elegantnije i nekako otmenije ovoga puta. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija