Poznata manekenka svojim fantastičnim outfitima privlači pažnju gde god se pojavi, a ovog puta nas je iznenadila jednim neobičnim street style izdanjem!

Ako se osvrnemo unazad na 2015. godinu shvatićemo da je lepa Gigi imala odlične poslovne uspehe i dostignuća, jer smo je viđali na najvećim nedeljama mode ali i na naslovnicama najpopularnijih magazina. Osim što joj je donela slavu, prethodna godina joj je otvorila prozor u svet, te smo Gigi mogli da bolje upoznamo, ali i da shvatimo njen osećaj za stil.

(6 omiljenih odevnih komada Gigi Hadid)

Da, jasno vam je da lepa manekenka obožava da eksperimentiše stilovima, te je često možemo videti u smelim outfitima u kojima važnu ulogu ima udobnost.

To nam je potvrdila i novom street style kombinacijom, koju je prošetala tokom obilaska Njujorka. All black? Why not? 

Gigi je odabrala da ponese kombinaciju u crnoj boji, koju su činile kožne pantalone i jednostavna majica okruglog izreza. Ova dva basic komada Gigi je osvežila kaputom sa detaljima od krzna i crnim gležnjačama, kao i fantastičnim aksesorom.

Crni kaiš sa metalnim ukrasima i dve ogrlice, od kojih je jedna duža a druga tik uz Gigin vrat su odlično upotpunili ovo zanimljivo izdanje.

Ovim outfitom lepa Gigi nam je pokazala da su zimi basic komadi najbolji izbor, jer tople i udobne komade je najbolje dopuniti detaljima. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija