Savršen zimski look: Pantalone sa prugicama + kariran kaput + crop top u režiji Rihanne

Foto: Profimedia

04. 01. 2016.

U moru neočekivanih, kreativnih i ponekad totalno otkačenih kombinacija, Rihanna nam je ponovo dokazala da ona savršeno vlada svim modnim izazovima.. Sada je na red došao geek outfit!

Šetnja Nujorkom ne može da bude dosadna, pogotovo kada je reč o Riri. Običan izlazak u jedan njujorški restoran se pretvorio u ludo veče onog trenutka kada je ulicom zakoračila Rihanna u veoma neobičnom izdanju. 

Naime, ako smo do sada imali priliku da je viđamo u nešto provokativnijim izdanjima, uverili smo se da ponekad i ona voli da preferira jednostavne i elegantne komade.  

Za ovaj večernji izlazak, Rihanna je odabrala pantalone prugicama, kaputić sa sitnim kariranim desenom i dioptrijske naočare velikih crnih okvira, prizivajući tako veliki ovogodišnji trend – geek chic.

Savršen look Rihanna je upotpunila velikim srebrnim minđušama u obliku kruga i ogrlicom koja je ovlaš pratila liniju vrata, kao i fantastičnom torbicom na jedno rame.

Ovim izdanjem Riri nas je ponovo uverila da voli da pomera granice kada je moda u pitanju. Zato moramo da priznamo da je za sada uspela da ovlada svim modnim izazovima... Ostaje nam samo da vidimo šta nam je sve pripremila za 2016. godinu!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija 


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin