Nicky Hilton

Američka trendseterka se u julu ove godine udala za Jamesa Rothschilda u palati Kensington Palace noseći raskošnu venčanicu od bele čipke s potpisom Valentina. Ovu unikatnu venčanicu je specijalno za Nicky osmislio dizajnerski duo italijanskog brenda, Maria Grazia Chiuri i Pierpaolo Picciolo, a venčanica je ručno sašivena u ateljeu brenda u kom nastaju haute couture kreacije.

Sofia Hellqvist

Sofia Hellqvist se udala za švedskog princa Carla Philipa u junu tekuće godine u prelepoj čipkanoj venčanici polukružnog izreza koju je dizajnirala švedska kreatorka Ida Sjöstedt.

Geri Halliwell

Bivša Spajsica je sudbonosno "da" rekla u venčanici princess forme s potpisom Phillipe Lepley u maju ove godine kada se udala za Christiana Hornera, šefa Formule 1.

Beatrice Borromeo

Jul je obeležila Beatrice Borromeo, nova monaška princeza koja se udala za Pierra Casiraghija, unuka velike Grace Kelly. Venčanje je obeležilo nekoliko wedding haljina prelepe mlade, među kojima je bila i ova lepotica Valentina.

Bar Refaeli

Izraelska lepotica i bivša devojka Leonarda di caprija se udala za Adija Ezru u boho venčanici Chloé u septembru.

foto: Instagram

Sofia Vergara

Prelepa kolumbijska glumica i zvezda serije Modern Family je konačno sudbonosno "da" rekla glumcu i partneru Joe Manganiellu na raskošnom venčanju odevena u venčanicu Zuhaira Murada. 

foto: Instagram

Allison Williams

Nakon što je odložila svoje venčanje, Allison Williams se krišom u tajnosti venčala za osnivača CollegeHumor-a Rickyja Van Veena u septembru odevena u prelepu venčanicu Petera Coppinga za Oscar de la Rentu.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija