Alessandra Ambrosio spada u najzaposlenije manekenke današnjice.

To nam je sasvim jasno jer retko koja dama poseduje tu kameleonsku fotogeničnost i sposobnost da bude istovremeno i seksi zavodnica, i nežna, jednostavna devojka iz komšiluka. Sem možda još Gisele Bundchen i Mirande Kerr.

Juče smo Alessandru videli u svom možda najzavodljivijem izdanju.

Brazilska lepotica je odisala nekom toliko magnetskom privlačnošću da je zasenila sve zvanice na jednoj žurci koja je održana na Beverli Hilsu a među zvanicama su bile i Olivia Palermo i Serena Williams.

Nalik nekoj fatalnoj Vampirki iz True Blood ili Vampire Diaries, Alessandra je pozirala u uzanom, elegantnom odelu snežnobele boje dubokog dekoltiranog izreza ispod kog nije ponela ništa.

Međutim, ovo izdanje ne bi bilo ovako seksi da nije bilo njene vamp šminke koja se bazirala na svedenoj smokey eye senci i usnama našminkanim crvemim ružem u nijansi zgrušene krvi.

Bronzer koji je naglasio njene jagodice i kratak talasasti bob koji je izgledao sveže i glam zahvaljujući ombre pramenovima finiširali su ovo savršeno izdanje manekenke koja je kompletan look nadogradila salonkama od prevrnute kože u sivoj boji.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija