Poznata francuska glumica, Marion Cotillard prisustvovala je ovogodišnjim British Independent Film Awards nagradama koje su održane preksinoć u Londonu, povodom nominacije za glavnu ulogu u najnovijoj filmskoj ekranizaciji Macbetha u kojoj pored njen glumi Michael Fassbender.

Nažalost, Mariona nije pobedila, ali je bilo zadovoljstvo videti je na crvenom tepihu jer zablistala u punom sjaju. 

Naravno, u tome joj je pomogla savršena Dior Couture kreacija s potpisom Rafa Simonsa koja je savršeno pristajala lepoj Marion koja je oličenje prave chic Francuskinje.

Reč je o večernjoj haljini izrađenoj od pliša i žoržet svile, sa izvezenim svetlucavim detaljima koji su izgledali veoma glamurozno pod svetlima fotoaparata. Dugačka haljina je padala svom svojom težinom, prateći siluetu tela. Pored šljokica, interesantni izrezani rukavi su dali posebnu čar i efektnost ovoj Dior kreaciji. 

Kako smo i očekivali, ljupka Marion je takođe odabrala odličan decentan make-up koji je naglasio njene divne plave oči, dok je ruž u boji breskve dao dozu soficiranog looka. Kratak bob, ravno isfeniran je ceo look zaokružio u stilu prave holivudske dive. 

Šta više da kažemo, sem - pun pogodak Marion!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija