U savršenom tonalitetu: Gigi Hadid u nude boji od glave do pete!

foto: Profimedia

09. 12. 2015.

Možda niko neće uspeti da nadmaši legendarnu generaciju supermodela koju si činile Naomi, Linda, Cindy, Christy tokom devedesetih ali neosporno je da su Kendall i Gigi prva generacija modela koja sa pravom može da se zove naslednicama kultnih dama.

Ove mlade i atraktivne manekenke već godinu dana ne silaze sa bilborda koji promovišu spektar proizvoda - od cipela preko Coca Cole do hamburgera. Izrazito fotogenične, zavodljive, zabavne ove dame su i ekstremno popularne i obožavane, a odlikuje ih lepota, kao i stas svojestven supermodelima iz 90-ih.  

To se posebno odnosi na Gigi koja je zbog svoje "netipične" figure često bila predmet diskusija. Međutim, prelepu Gigi kritike i negativni komentari nisu doticali jer ako bilo ko konkuriše Jennerovoj po broju angažmana, to je onda platinasta, seksi Gigi.  

A Gigi pored brojnih angažmana, odlikuje i sjajan, brutalan lični stil. To je dokazala i pre neki dan kada se na ulicama Njujorka pojavila u savršenom camel izdanju, prelepo usklađenom po pitanju nijansi.

Gigi (20) je dokazala kako materijal poput svile u paru sa vunom može da izgleda skupoceno i nežno pa je na gostovanju kod Live With Kelly & Michael show došla u maksi haljini boje pudera koju je nadogradila midi camel kaputom.

Dok je svilena haljina slobodno i seksi lepršala oko nogu vretenaste Gigi nalik kombinezonu sa šlicevima, klasičan kaput je ispratio njenu seksi figuru čineći look krajnje sofisticiranim i nežnim. Slične nijanse nude boje stopile su se sa njenom raskošnom kosom i nude lakovanim salonkama koje su savršeno finiširale ovo izdanje lepe manekenke.

Jednom rečju: PRELEPO. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin