Pa draga Donatella, stvarno kako to da si tek sad otvorila nalog na Instagramu!? Ne možemo da se načudimo! Ali nikad nije kasno za ulazak u ovo digitalno carstvo koje je s nestrpljenjem iščekivalo da se la mamma pojavi na njegovom radaru. 

Naime, malom broju dizajnera ( jer oni još uvek odbijaju da budu deo ove društvene mreže) pridružila se možda i najkontroverznija ličnost mode, pored Galliana, žena koja stoji iza brenda Versace.

Ova platinasta plavuša čije seksi kreacije obožavaju da nose najzgodnije žene na svetu poput J.Lo, Rosie Huntington-Whiteley i Hale Barry je već postovala tri fotografije na svom profilu sa snimanja najnovije kampanje u kojoj poziraju kao Versace žene Gigi Hadid, Natasha Polly i Raquel Zimmerman.

Krajnje očekivano za prvo postovanje koje je obuhvatilo i selfie sa Gigi, top curom modelinga. Međutim, mi očekujemo daleko više draga. Očekujemo da vidimo kako izgleda jedan dan u tvom životu, garderober, ko su ljudi sa kojima se družiš i šta te zanima van modnog sveta. Kako izgleda tvoj asistent? Šta sadrži tvoj frižider. Tutto Donatella.

Da li je moguće da nam ispuniš želju? Por favore! 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija