Od kada se vratila sa porodiljske pauze u sam epicentar medijske pažnje, Kate Middleton je itekako osvežila i promenila svoj dosadašnji stil. Cvetne haljine, karneri, haljine A forme, boje... Suprise, suprise. Te iako smo mislili da je za sve zaslužna njena uloga srećne i zadovoljne majke i supruge, to ipak nije slučaj, bar ne u celini.

Naime, veliki udeo u promeni imidža ali i pojavljivanju u smelijim kombinacijama ima Cara Delevingne!! Da, da. Dobro ste pročitali. Naime, Kate koja je sama sebi stilista potražila je nekoliko saveta o stilu od Carine mame, Pandore, prenosi britanska Grazia Daily.   

Pandora koja je inače lični kupac britanske robne kuće Selfridges već odavno spada u sam krug prijatelja britanske kraljevske porodice. Majka slavne manekenke je uz pomoć ćerke pomogla vojvotkinji od Kembridža da osveži svoj stil nekim novim formama i desenima. 

"Delevingne porodica spada u jedne od najticajnijih u Britaniji sa vezama koje dosežu do same kraljice pa je sasvim bilo normalno da se Kate obrati njima za pomoć u domenu stila. Kate i Pandora se znaju dugi niz godina i veruju jedan drugoj."  

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija