Dodela muzičkih AMA ( American music awards) nagrada predstavlja ne samo u Americi događaj godine, već i šire! Ovogodišnja dodela prestižnih nagrada je održana sinoć u Microsoft Theatru u Los Anđelesu, a okupila je ne samo najaktuelnija imena iz sveta muzike, već i modelinga, filma, televizije.

Za domaćina je izabrana prelepa, latino diva J.Lo koja se potrudila da za svaki izlazak na binu ima pripremljenu neku drugu couture kreaciju u stilu prave superstar zvezde. Najveću pažnju je privukla njena duga haljina od providnog tila opšivena crnim, svetlucavim vezom s potpisom Zuhair Murada. Naravno, Lopez nije samo najavljivala goste i performere već je i sama nekoliko puta zaigrala i zapevala na bini na oduševljenje publike.

Međutim, iako je izgledala prilično glamurozno i dominantno na bini, van nje, J.Lo je ipak ostala u senci čarobne Kendall Jenner koja je na dodelu prestižnih nagrada stigla odevena u stilu neustrašive ratnice. Ništa manje nismo ni očekivali!

Muza Chanela i skoro svih najjačih dizajnera današnjice je demontrirala kako možete da dominirate na crvenom tepihu! Nalik rokstar zvezdi ili japanskoj ratnici Kendall se pojavila u crnoj kratkoj haljini golih leđa. Ali iako je haljina mamila poglede, za moćan utisak se ipak najviše pobrinuo njen beauty look.  

Naime, Kendall (20) je na događaj došla u pratnji sestre Kylie Jenner koja sve više kopira njihovu stariju polusestru Kim kombinacijama. Kako i dolikuje najpoželjnijoj manekenki današnjice, Kendall je sve ostavila bez teksta mini haljinom ali i moćnom punđom!

Visoko podignutu punđu sa šiškama, slavnom modelu je stilizovao čuveni frizer Etienne Ortega. Ovim izdanjem Kendall je dokazala da od casual izdanja može da napravi jedan classy koji će ostati večno zapamćen!  

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija