Vojvotkinja od Kembridža, Kate Middleton prisustvovala je događajima "Fostering Excellence Awards" i BMA House u Londonu pre nekoliko dana. Kao i uvek kada su u pitanju zvanični događaji, Kate bira smele i sofisticirane outfite, po kojima je postala prepoznatljiva.

Aktivna i uvek uključena u sva važna dešavanja, Kate je imala burnu nedelju ispred sebe, kada se samo u toku jednog dana pojavila na dva događaja.

"Fostering Excellence Awards" je bio prva stanica, kada je lepa Kate ponela midi haljinu kobalt boje. Prilično jednostavan kroj Kate je osvežila tanjim kaišom crne boje koji je istakao njenu vitku liniju. Haljina po kroju krajnje klasična je izgledala prefinjeno uz pravi izbor aksesoara koji su ovu kombinaciju podigla na viši nivo.

Nakon prvog pojavljivanja, veoma brzo Kate je bila počasni gost Place2Be Headteacher konferencije.

Naravno, ovaj događaj je bio povod za pokazivanje još jednog outfita, koji je bio baš kao i Kate, classy i chic.

Siva peplum haljina vam možda izgleda poznato, ali niste u zabludi jer ju je lepa vojvotkinja već nosila pre 3 godine. Kate koja je inače sklona reciklaži ovoga puta nije promenila ni salonke, pa ni torbu koju je i tada, 2012. godine nosila. Amnezija? Možda kod Kate, ali ne i kod novinara!

To nam ipak nije pokvatilo krajnji utisak, jer je Kate bila divna!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija