U utorak veče, u Los Anđelesu je održana premijera dugoočekivanog filma "Youth", u kome pored Michael Caine, Harvey Keital i Paul Dano, glumi i legendarna Jane Fonda.

Za tu priliku vremešna glumica koja u decembru puni 77 godina je nosila Valentino haljinu sa očaravajućim ukrasima i vezom, iz poslednje Resort kolekcije ove luksuzne italijanske kuće.

Prelepa siva haljina opšivena unikatnim radom koji predstavlja nanizane cvetove jarkih boja, izgledala je prilično glamurozno i efektno na telu slavne glumice koja još uvek ima vitku liniju kao na vrhuncu slave. A upravo to je potrebno istaći na crvenom tepihu!

Pored Valentino haljine, još nešto je uspelo da nam ukrade pažnju: srebrni nakit za glavu! Ipak, nošenje ovog neobičnog trenda nas nije iznenadilo od 77-godišnje glumce koja se još tokom 60-ih obrela u raznim modnim izazovima i transformacijama.

S obzirom da su floralna haljina i nakit za glavu bili veoma efektni, Jane je čitavu kombinaciju začinila jednostavnom torbicom i visećim minđušama crvene boje. 

Pun pogodak lejdi.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija