Život manekenki nije baš uvek tako glamurozan i često se svede na lifestyle aerodrom-snimanje-aerodrom-teretana. Upravo zbog toga, većina manekenki neguje jedan minimalističan off duty stil koji se bazira na udobnoj i komfornoj odeći u kojoj će se svaka zvezda poput Mirande Kerr osećati prijatno i slobodno.

To se posebno odnosi na airport kombinacije!

Tada zgodne manekenke viđamo mahom u patikama, trenerci, bez šminke ili tek sa ružom, kako hitro žure na let za Majami, London, Pariz i druge modne metropole.

Ovoga puta smo primetili šarmantnu Mirandu koja je na aerodromu u Londonu iznela savršenu minimalističnu sportsku kombinaciju koja pritom izgleda vrlo prefinjeno i uglađeno.

Crne sportske helanke su ovde poslužile Kerrovoj kao baza. Međutim umesto trenerke, Miranda je crne helanke nadogradila sivim džemperom kraće rolke i prekrasnim, elegantnim sivim džemperom u istoj nijansi sa širim reverima koji su nalik šalu osvežili ovo izdanje. Crne Nike patike belog đona i kožna torba na duži kaiš, kao i zalizana kosa i naočare komplementirale su ovaj jednostavan grey look.  

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija