Ona je glumica, heroj, neprikosnoveni, glasni borac za ljudska prava, jednakost, mir i žena koja nas stalno podseća da godine nemaju nikakve veze sa onim kako se čovek oseća, a ona se oseća mlado, motivisano i raspoloženo.

Još kada dodamo da izgleda sjajno iako već ima 77 godina, mislimo da Jane možemo da proglasimo red carpet herojem i jednim od autentičnih ikona Amerike.

Poznata diva i ćerka legendarnog glumca Henryja Fonde se sinoć pojavila na dodeli filmskih nagrada Hollywood Film Awards u presavršenom Balmain kombinezonu iz aktuelne kolekcije koji nam je privukao još u Parizu pažnju ali nekako nije nam na pamet palo da bi kultna Barbarela mogla da ga ponese.

Ali ovaj neobični kombinezon - gornji deo je sveden, sofisticiran nalik kombinaciji sakoa i mrežaste majice, dok je donji krajnje dramatičan i ekstravagantan, urađen u kantri stilu, sve sa razigranim volanima ... oh la la! 

Prva reakcija je bila: Njena linija!! Jane izgleda ODLIČNO! A onda smo shvatili da Fonda nije obukla haljinu već kombinezon i to kombinezon kog krase najveličanstvenije pantalone!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija