Ušla je u istoriju kao najstarija Bond devojka, ali ova zanosna i čarobna dama (51) očarava nas ovih dana ostavljajući u senci daleko mlađe koleginice! Poznata glumica i bivša supruga Vincenta Cassela ukrala je tako show na madridskoj promo turneji najnovijeg filma o legendardnom agentu 007 "Spectre" koja je održana juče.

Italijanska glumica koja je personifikacija zavodljive, rasne lepote u filmu glumi Luciju Sciarru, misterioznu i fatalnu udovicu mafijaša i ubice od koje Bond treba da prikupi određene informacije.

Iako su na madridskom photocallu filma izostali Daniel Craig i Lea Seydoux, režiser filma Sam Mendes je pravio društvo božanstevnoj Monici koja je kao veran fan komada s potpisom italijanskog dua, blistala na crvenom tepihu Madrida u čipkanoj, uzanoj crnoj haljini ukrašenoj krupnim, vezom crvenih ruža. 

Inače, u ovoj dekadentnoj i romantičnoj haljini Dolce i Gabbane se njena koleginica iz filma pojavila na naslovnici Vogue magazina! Ali nekako nam se čini da til, u paru sa čipkom daleko bolje pristaje Monici. 

U međuvremenu, Monica je Daily Mailu dala zanimljiv intrevju u kom se osvrnula na škakljiuv temu jednakosti polova... 

"Ono što sam naučila tokom godina je da treba poštovati nežnost i ženstvenost. Struktura društva je nažalost takva da to ne dozvoljava, pa žene moraju da prihvataju muški ritam, da postanu poput muškaraca kako bi bile jednake sa njima. Ali mi nismo muškarci", izjavila je glumica.

"Umesto da kada zatrudne misle kako je to najbolja stvar koja im se desila, žene osećaju krivicu jer žele da budu i dobre majke i imaju karijeru. Moramo da imamo sve! Stvari moraju da se promene. Sistem mora da se promeri kako bi žene mogle sve to. Jer ako nam se ne da vreme da podignemo dete i budemo sa detetom a istovremeno i radimo, imaćemo bolesno društvo", kaže Bellucci.

"Muškarci su deo naše duše. Naučila sam mnogo tokom 18 godina koliko sam bila sa Vensanom. Čak i ako ne postojimo kao par, ja sam i dalje majka naše dece i ljubav postoji, samo drugačija. Mislim da je to veoma važno kada imate decu", zaključila je ona.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija