Hladnije vreme, hteli ne hteli kroji naše kombinacije. Ili se opredeljujemo za slojevito stilizovanje ili za debele, vunene komade u kojima ćemo se zaštititi od drastičnog pada temperature. Tada se najpre odlučujemo za štofane pantalone ili vunene haljine preko kojih nosimo kapute, sve u paru sa statement, dubokim čizmama.

Međutim, mesto u našoj jesenjoj garderobi često pronađu i midi suknje od kože, pliša, somota i vune koje možete na krajnje sofisticiran način da ponesete zajedno sa vašim chic čizmama, statement torbama i atraktivnim, oversize džemperima.

A u sferi suknji nova silueta je osvojila i Victoriju Beckham koja je u svojoj jesenjoj kolekciji dizajnirala savršen vuneni top i ženstveno, sofisticiranu midi suknju koja se blago širi u predelu članka...

Upravo je juče u Njujorku, Victoria Beckham prošetala savršenu teget kombinaciju koja se bazirala na suknji i podužem topu. Klasična suknja koja je uz pomoć blagog A kroja u donjem delu izgledala moderno, drugačije i ladylike je vitkoj liniji britanske glumice bar prividno dodala nekoliko kilograma učinivši njenu liniju zdravijom, punijom.

Rolka, kao i naočare i natapiran rep su nas podsetili na Jackie-O glamurozan street retro stil.   

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija