Bilo da su na večeri sa prijateljima, u šetnji ili na premijeri filma, George i Amal koriste svaku priliku za razmenu nežnosti ne bi li svima pokazali kako su još uvek zaljubljeni, i to do ušiju.  

Tako su sinoć na premijeri filma Our Brand is Crisis u kome glavnu ulogu glumi Sandra Bullock romansu doveli na sam crveni tepih, neprestano gledajući se tako da je u jednom momentu "pao" i jedan romantičan, spori poljubac. Oh, the two of you, get a room!! 

Ovo je takođe prvi put da je Amal pohvaljena za svoje izdanje kojim je navodno konačno prikrila svoju upečatljivu anoreksičnost zbog koje joj mnogi prebacuju da je nenormalno mršava.

Britanska advokatica koja je udata za glumca punih sada već godinu dana je blistala u koktel haljiniRolanda Moureta zatvorenog dekoltea, nežne, pasteloružočaste nijanse pufnaste suknje koja je mršavoj crnki bar prividno dala nekoliko kilograma viška učinivši njen look zdravijim i prirodnijim.

Zlatne salonke i duga, prelepa kosa kao i clutsh torbica piton motiva je savršeno zaokružula ovo večernje izdanje koje spada u neke od njenih najboljih.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija