Među 8 žena koje su službeno "krunisane" za svoje zasluge na godišnjoj dodeli Elle nagrada "Women in Hollywood" je bila i nova miljenica Holivuda, Dakota Johnson koja se na gala večeri pojavila u društvu majke Melanie Griffith, bake Tippie Hedren i sestre, Stelle Banderas!  

Odevena u uzanu, svilenkastu crnu haljinu Calvina Kleina koju je osvežila Jacob & Co. dijamantima, ružem u boji višnje, polumessy punđom i seksepilnim sandalama, Johnson (26) je blistala i s ponosom pozirala u društvu slavnih žena iz njene porodice među kojima je bila i njena polusestra, Stella Banderas, kao i baka, legendarna filmska diva i jedna od muza Alfreda Hitchcocka, Tippi Hedren. (Johnsonin tata je glumac Don Johnson.)

Dame su odlučile da budu i usklađene u koloritu pa su sve redom - Hedren (85), i Banderas (19), Griffit (58) kao i pomenuta Dakota, pojavile u crnim kreacijama.

Nakon što ju je najavila Leslile Mann, Johnson je na bini održala dirljiv govor na kom se zahvalili prevashodno majici jer je ona "doprinela da budem danas ovakva žena". 

Johnson, koja je u fokusu svetskih medija od kada je objavljeno da je ona "filmska" Anastasia Steele, je u intrevju za Elle otkrila kako je od malena obožavala svoju baku i njene filmove: "Kada sam prvi put odgledala Marnie, bila sam fascinirana bakom! Nisam mogla da verujem da je upravo ova magična žena moja baka, da je uopšte stvarna."

Da je ljubav uzajamna, svedoči Hedren koja je ponosno pozirala sa ćerkom i unukama dodajući kako je izuzetno ponosna na svoje dete i unuke i da je presrećna zbog nagrada i uloga koje su ostvarile. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija