Jennifer Lopez važi za jednu od dama koje gde god da se pojave plene seksepilom. Bilo da je do zavodljive šminke ili haljine koja naglašava njene obline, ili pak shinny materijala, jedno je sigurno, kada ugledate J.Lo na nekom eventu, morate da je pohvalite za izbor kreacije i seksi telo koje je uvek u savršenoj formi!

Upravo zbog toga, malo smo bili iznenađeni kada smo poznatu latino divu ugledali u nečemu što je znatno drugačije od njenih dosadašnjih izdanja jer J.Lo je mahom praktikovala da na crvenom tepihu neguje glamurozne, uske i svetlucave haljine!

Naime, za Rock the Kasbah event koji je održan u Njujorku, J.Lo je izabrala crno-beli outfit - uske pantalone, crni crop top s rolkom, klasične crne salonke, dok je celokupni styling osvežila zimskim kaputom u pepito desenu.

Da je izostavila crne naočare mačkastog naočara za vid, možda i ne bi reakcija svih bila šokantna, ovako možemo samo da se nadamo da je ovo neočekivano izdanje latino dive bilo eksperimentisanje koje se neće nastaviti...

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija