Dva outfita u jednom danu?

To možda nekima zvuči malo too much, ali je trend koji posebno vlada za vreme Fashion week izdanja kada nema celebrity osobe iz sveta mode, muzike, filma koja za 24h ne promeni minimum 2 kombinacije. Minimum!

A nju nismo videli odavno, pa čak ni na jednoj reviji FW izdanja do Louis Vuittona kada se pojavila u savršenoj zelenoj kožnoj jakni, raskošnoj bluzi prepunoj cvetnih pačvork detalja i najsavršenijoj kožnoj suknji sa prorezima koju smo videli u poslednje vreme!

Da, da. Miranda Kerr je bila bukvalno najveća zvezda LV revije a za to je zaslužan njen fantastični look koji je pokazao kako koža može da bude funny i stylish look za dnevnu priliku.

Kompletnu kombinaciju prelepa australijska lepotica je finiširala kožnim, grunge gležnjačama nalik malo elegantnijim martinkama i zalizanom niskom punđom, kao i mrvicom šminke.

Tog istog dana, samo nekoliko sati pre revije Miranda Kerr je posetila pariski butik dizajnera Azzedine Alaia u jednostavnoj i stylih kombinaciji koja se bazirala na suknji pomenutog dizajnera od navy velura sa blagim faltama iz Alaine kolekcije za jesen koju je u stilu neke Francuskinje nadogradila belom košuljom.

Zalizana punđa (čini se omiljena frizura manekenke), naočare i killer cipele sa kaiščićima od prevrnute kože finiširale su ovu kombinaciju koja nije mogla da prođe nezapaženo. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija