Izraelski model Bar Refaeli se pre nekoliko dana udala za biznismena Adija Ezru na grandioznoj jevrejskoj ceremoniji venčanja. Iako je samo venčanje bilo zatvoreno za medije, Bar je odlučila da na svom Instagramu sa pratilacima podeli sliku sebe i mladoženje otkrivajući svoju "dream" wedding venčanicu!

30-godišnja manekenka i bivša devojka Leonarda di Carprija je izabrala dizajnerku Clare Waight Keller ispred brenda Chloe da joj osmisli savršenu boho haljinu koju će Bar moći da nosi na venčanju na otvorenom.

Clare je uspela da dizajnira eteričnu haljinu, uzanog kroja s dosta čipke i muslina, kao i sitnog veza koja je učinila da platinasta manekenka izgleda kao vila ili junakinja Šekspirove drame "A midsummer nights dream".

Slike se probe su osvanule još pre nekoliko nedelja kada je Bar uz sliku iz ateljea Chloea postovala tekst: "Za moj savršen dan zamolila sam talentovanu @clarewaightkeller da mi dizajnira wedding dress! [sic]".

Samo venčanje je privuklo dosta negativnog publiciteta nakon što je objavljeno da je Civilna avio zaštita odredila zabranu avio saobraćaja na vazdušnom prostoru ispod kog je planirano venčanje, te da je Ezra, unajmio dva privatna helikoptera, 5 dronova i jedan balon za transport zvanica i fotografa na samu lokaciju. 

Ovo je drugi brak Bar Refaeli koja je pre veze sa Leom (od 2007 do 2009.) bila udata za bliskog porodičnog prijatelja i to samo zarad izbegavanja služenja vojske pošto su žene izuzete od službe ukoliko su udate.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija