Poslednjih nekoliko godina peplum je vaskrsnuo kao jedan od najomiljenijih i najpopularnijih modnih detalja svih pripadnica lepšeg pola.

Koliko će da potraje njegovo renesansno doba ne možemo da procenimo, ali evidentno je da peplum svakom outfitu pruža jedan šik, retro momenat koji može da izgleda krajnje privlačno na bilo kojoj ženi...

Da peplum ne morate da nosite na neon bluzama ili asimetričnim suknjama u psihodeličnom printu dokazuje Kate The Great koja je pre neki dan odlučila da za posetu Organizaciji za rehabilitaciju bivših zatvorenika ( Rehabilitation of Addicted Prisoners Trust) obuče prekrasnu, decentnu kombinaciju od tvida u svetloj sivkastoj boji.

Uzana kreaciji nalik haljini (The Fold) peplum detalja oko struka s dugim rukavima je naglasila vitku liniju vojvotkinje koja je u njoj izgledala sofisticirano pa na momente i razigrano, veselo. Nadogradnja je bila takođe otmena i svedena: salonke u istoj nijansi od antilop kože i clutch torbica u pastelnoljubičastoj nijansi.

Duga, negovana kosa puštena da pada niz ramena sa novim šiškama koje je Kate nedavno prezentovala je savršeno upotpunila ovaj look. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija