Dok je Milano ovih dana drmala modna groznica, francuska prestonica polako čeka svoje FW izdanje, bez velike pompe i s fokusom na nekim jakim kulturnim događajima.

Naime, ovog vikenda u Parizu je održano gala veče kojim je svečano otvorena nova sezona baleta u pariskoj Operi.

Ovo je inače događaj koji mnogi čekaju možda i duže i s većim nestrpljenjem od modnog ludila! Na predstavljanju nove sezone u spektakularnoj i raskošnoj zgradi pariske Opere upriličen je koktel za odabrane zvanice među kojima je bila i prelepa glumica Natalie Portman.

Dražesna glumica je na ovaj glam događaj došla u pratnji supruga, direktora pariskog baletskog ansambla, Benjaminom Millepiedom. Na glam otvaranju sezone svi gosti su mogli da uživaju i u premijernom izvođenju modernog baleta "Clear, Loud, Bright, Forward" za koji je kostime dizajnirala Iris van Herpen, dok je nakit osmislio De Grisogono. 

Dress code je za ovu priliku bio u potpunosti podređen elegantnim, svečanim izdanjima pa je Millepied odabrao klasično crno odelo, dok je Natalie kao verni ambasador Diora za otvaranje baletske sezone izabrala veselu, zabavnu kreaciju francuske kuće koja je zaludela ceo modni svet prilikom jesenjeg FW izdanja.

Zelenu bluzu i raskošnu suknju od tila u sitnim faltama i prugama, Natalie je nadogradila chic crvenim cipelicama od satena i uredno zalizanom punđom, i krajnje neprimetnom šminkom koja je naglasila glumičinu prirodnu lepotu i sjajan ten.  

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija