Kao i svake godine zna se. Michael Kors će na NYFW privući najveći broj celebrity zvanica, Burberry će to uraditi u Londonu a Milano je rezervisan za Gucci. To je tako već godinama pa nas ne čudi što smo creme de la creme iz sveta mode videli na otvaranju MFW-a koji je pripao upravo luksuznom brendu. 

A u ovom trenutku Alessandro Michele je najpopularniji dizajner jer svi čekaju da vide kako se kreator snašao u ulozi naslednika velike i jedinstvene Fride Giannini. 

Tako smo u prvom redu videli lepotice koje su na reviju došle odevene u neke od najpoželjnijih komada s Micheleovim potpisom poput dlakavih mokasina koje već neko vreme nosi Alexa Chung, zatim srebrnih bomber jakni i čipkanih suknji.

Od svih poznatih, najveću pažnju su izazvale Salma Hayek i Dakota Johnson. Dok je za ovu priliku Dakota izabrala ženstvenu haljinu u boji burgudinca, bez rukava sa raskošnim faltama i karenrima, njena starija koleginica se opredelila za kratku kožnu suknju u kesten boji koju je uparila žutim džemperom izvezenim cvetnim motivima.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija