Sienna Miller ovih dana pleni pažnjom ne samo na Fashion Week izdanju ( jedna od zvezda Burberry revije) već i na španskom filmskom festivalu koji se odražava u San Sebastijanu po 63. put.

Britanska glumica i jedna od najbolje obučenih dama na svetu za press konferenciju i photocall svog najnovijeg filma High-Rise koji će premijerno biti prikazan upravo na ovom festivalu je izabrala savršenu haljinu iz najnovije kolekcije Victorije Beckham koja inače dobra prijateljica slavne glumice.   

Sienna je izgledala super chi i sveže u karo haljini koja je još više naglasila glumičinu prirodnu lepotu, negovan ten i šarm. Neobičan haljina koja je osmišljena tako da izgleda kao haljina koju ste obmotali oko sebe je takođe akcentovala njen tanani struk i vitku liniju.  

Kompletan look je dodatno osvežen i stilizovan glumičinim prelepim, zlatkastim loknama u kratko ošišanom bobu kao i avangardnim ali tako trendi crnim sandalama.

Haljina je inače premijerno predstavljana na NYFW izdanju na kom je britanska kreatorka prikazala svoju najnoviju kolekicju za sezonu proleće / leto 2016.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija