Kada ste Rihanna, onda se na vas definitivno ne odnose bilo kakva dress code pravila. Tako bar izgleda. Jednog dana možete da se pojavite u teksas kombinezonu ispod kog viri neon brus, drugog u uzanoj bandage haljini i killer poludubokim čizmicama s otvorenim prstima, a trećeg u duksu i krznenim papučama. Jer, vi ste Riri. Zvezda sa Barbadosa koja je navikla sve medije i fanove na provokativne, bizarne kombinacije koje može samo ona da iznese.

Rihanna koja je nedavno objavila video za pesmu "B**ch Better Have My Money" se pojavila pre neko veče u Puminom gornjem delu trenerke i Puminim papučama. Da, svi su primetili odsustvo pantalona ili bilo kog donjeg dela, iako se kosa kao i šminka bila na svom mestu, odnosno super stilizovana, kao za izlazak na večeru ili provod. 

Bizaran outfit je ipak krajnje proračunat s obzirom da je Rihanna kreativni direktor Pume od nedavno, kao i zaštitno lice brenda pa se očekuje da kao ambasador promoviše svakodnevno krpice koje je osmislila za sportskog giganta.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija