Ovogodišnja dodela Emmy nagrada, 67. po redu nije ostavila tako glamurozan utisak kao prethodne, i prema mnogim kritičarima je modno podbacila. 

Iako se u proteklih nekoliko godina dogodila velika migracija zvezda s A liste na male ekrane, sinoćnji utisak je bio mlak tek s ponekom zgodnom haljinom koja je ostavila sve prisutne bez daha. 

To se posebno odnosi na Lady Gagu koja je bila jedna od najelegantnijih dama na crvenom tepihu.

Kada vam celu karijeru obeleže instalacije na rubu pameti svet ostane šokiran jednostavnom crnom haljinom koju niko ne očekuje. Gaga je izgledala prekrasno u asimetričnoj haljini dizajnera Brandona Maxwella. Kosu je stilizovala u stilu Marilyn Monroe, a look je upotpunila s dijamantnim naušnicama.

Jednako čarobna je bila Maggie Gyllenhaal!

Šarmantna brineta sinoć je isporučila pravi red carpet styling u raskošnoj balskoj haljini Oscara de la Rente u boji fuksije koju je upotpunila s visećim naušnicama kuće Fred Leighton.

Poglede je mamila i Padma Lakshmi u zanosnoj haljini s potpisom Romone Keveze u nijansi senfa, kao i Kerry Washington koja je jedna od retkih glumica koje doista riskiraju i razmišljaju dalje od klasičnih toaleta. Za ceremoniju je odabrala kristalima optočenu haljinu iz prolećne kolekcije Marca Jacobsa.

Pogledajte u galeriji koje su još dame dospele na našu listu top 8 >>>

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Izvor: http://www.buro247.hr

Lady Gaga je oduševila sve svojim najglamuroznijm izdanjem do sada, Sofia Vergara je kao i uvek mamila uzdahe a najbolje ocene modnih kritičara je dobila mlada Tv zvezda Kiernan Shipka koja se proslavila ulogom u Mad Men seriji!