U toku teniskog turnira US Open, Kendall je primećena u društvu sestre Kim Kardashian West. One su kao i uvek privukle pažnju fotoreportera, kako svojom pojavom tako i izgledom. 

Na prvi pogled se čini da su sestre uklapale outfite u kojima preovlađuju kremaste nijanse, mada smo ubrzo shvatili da- sem što su obe izbegle da nose belu boju nakon Labor daya- Kendall ovog puta prednjači u rušenju pravila! Rule breaker No1 može biti izbegavanje bele boje, ali šta bi bilo #2?

(Koji modeling savet je Joan Smalls dala mladoj Kendall Jenner)

Pa, reč je o poigravanju stilova- Kendall je dodala malo nekonvecionalnog atletskog "dodira" njenom celokupnom outfitu. A za to su zaslužne - patike u pesak boji!

Kendall mladalački look se postiže kroz balans: čupavi Eckhaus Latta crop top je savršeno uklopljen uz suknju A kroja koja je naglasila sve njene atribute. Jednostavan TY-LR ogrtač začinio je celokupnu kombinaciju. Mada patike pesak boje su pravi izazov- bez koga ovo poigravanje boja i stilova- ne bi imalo smisla! 

Upravo ovaj odabir obuće koji je savršeno uklopljen uz ceo outfit stavaljaju lepu Kendall u kategoriju žena koje znaju šta rade (bar kada je reč o modi).

Tekst: Kristina Milošev

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija