Svi znamo kako je glumica Blake Lively žena sa mnogo talenata. Osim što osvaja na televizijskom i filmskom platnu, Blake ima i svoju sopstvenu lifestyle stranicu Preserve te se okušala i u dizajniranju. Ali, njen poslednji poduhvat nasmejao je mnoge.

(Blake Lively uplovila u dizajnerske vode: Pogledajte prve kreacije s potpisom američke glumice)

Blake je bez premca mama sa stilom, a svoju ljubav prema modi je negovala i tokom trudnoće, a to je nastavila i nakon što se porodila. Sad je dizajnirala torbicu za pelene koju je nazvala po svojoj ćerki James.

Modni detalj je nastao u saradnji sa Sandastom, a u pitanju je luksuzna torba za mame u kojoj se nose pelene, bočice, maramice i sve druge potrepštine koje su im potrebne za dete. U opisu torbe piše kako je Blake napravila custom made baby torbu koju je nazvala po svojoj kćeri. Da li moramo još nešto da dodamo?

(Blake Lively pokreće liniju proizvoda za bebe)

Torbica ne bi podigla toliko prašine da njena cena ne iznosi 860 dolara.

Naravno, postoje mnogo skuplje dizajnerske torbe za koje žene rado odvajaju veliku svotu novaca, ali postavlja se pitanje zbog čega bi jedna mama odvojila 860 dolara za torbicu koja se prodaje na Preserve-u?

Glumica je zasigurno verovala kako je njeno ime, ali i ime njene ćerke (koju od javnosti skriva) dovoljno da torbica postane hit.

Sudeći prema reakcijama, James torbica neće postići uspeh koji je Blake zamislila. Ali, možda je ovo i dobar potez koji će joj otvoriti oči i vratiti je na zemlju.

izvor: fashion.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija