Razbarušen paž dominira i dalje. Jedna od najpopularnijih frizura koja je "osvojila" i Instagram nebo svojim divljim, prirodnim šarmom i koja se preporučuje na šatiranu kosu nastavlja da obeležava trendove u svetu kose i tokom jeseni.

A zašto i ne bi kad je u skladu sa nonšalantnim sedamdesetim ( iako u njoj nekako više osećamo šezdesete) koje boje i jesenje trendove! Da je razbarušen bob savršena frizura za novu sezonu pa čak i ako nemate zlatkaste, platinaste pramenove u kosi dokazala je uvek dražesna i simpatična Coco Rocha koja se tik pred novo izdanje NYFW-a ošišala na messy bob u stilu američke muzičarke Joan Jett!

Za Cocinu novu frizuru zaslužan je jedan od najboljih L.A. frizera, Anh Co Trana o kom smo pisali u članku o 10 najboljih Instagram profila ako vas zanima KOSA. 

"Za ovu frizuru inspirisali smo se obožavanim rokerskim lookom iz 70-ih. Znao sam koliko će bujnost dati Cocinom licu svežinu, a opet i neku divlju lepotu koju ona poseduje, dok sam bio siguran kako će stepenasto ošišana kosa istaknuti njene prekrasne oči. Ovo je prirodna, duža, seksi i edgy frizura koja je savršena alternativa klasičnom lobu koji je poslednji niz meseci bio itekako popularan," izjavio je Anh Co Tran.    

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija