Niske strasti: Jennifer Lawrence pozirala u stilu Sharon Stone u najnovijoj DIOR kampanji

foto: Dior / Instagram

01. 09. 2015.

Njen seksepil je glavni magnet najnovije kampanje za Dior Addict Make-up liniju!

Jennifer Lawrence je poznata po ulozi samouverene, snažne i divlje Katniss Everdeen iz serijala The Hunger Game, ali van filmskog platna, Jenn je više nego seksepilna! Toga je itekako svesna modna kuća Dior koja je upravo svojoj vernoj ambasadorki ponudila ulogu u najnovijoj kampanji za Dior Addict make up liniju.

Do sada smo imali priliku da vidimo promo fotografije, dok smo tek juče imali uvid u kompletan video koji je snimljen za kampanju. Prelepa plavuša koja je kako prenose mediji raskinula turbulentnu vezu sa frontmenom benda Coldplay je pojačala svoj femme fatale seksepil na najjače pozirajući u jednom momentu kao njena starija koleginica Sharon Stone.

Naime, u jednom trenutku Jenn (najplaćenija glumica Holivuda) je prilikom šminkanja sjajnog, fuksija ruža iz Be Dior linije, prekrstila senzualno brzo noge u stilu legendarne Sharon Stone scene iz filma Basic Instict.  

Za kosu poznate glumice je kao inspiracija poslužila Marilyn Monroe i njene raskošne lokne pa je 24-godišnja glumačka zvezda izgledala kao filmska diva okrećući se u stolici obučena u uzanu pink haljinu.

Kampanju "Don't be shy... shine! je uslikao Craig McDean, u saradnji sa Peterom Philipsom. Ovo je prva Dior beauty kampanja za mladu zvezdu koja je prošle godine potpisala ugovor sa francuskom kućom vredan 15 miliona dolara.


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin