Neke dame već pokušavaju da nas ubede kako jesen samo što nije zakucala na naša vrata... Među njima je i Olivia Palermo koja doduše ne iščekuje jesen s jednakim entuzijazmom kao i početak novog Fashion Week izdanje, ali zato i dalje briljira u stilizovanju koje joj ide kao od šale: lako, besprekorno i savrčeno!  

A koji desen je najprepoznatljivi za jesen? Karo! Za njega se opredelila lepa Olivia koja je odlučila da prelazni period dočeka upravo u jednom od najomiljenijih desena na svetu!

Palermicu smo videli na njujorškim ulicama u savršenom outfitu za kraj leta. Vitka brineta je prošetala ulicama svog rodnog grada u kariranom, tanjem kaputu bez rukava ispod kog je obukla klasičnu kariranu košulju dokazujući da ovaj desen izgleda krajnje moderno kada se kombinuje kroz različite odevne komade.   

Tanak beli, kožni kaiš, nonšalantno vezan oko struka je tek naglasio suzio inače ravan kroj kaputa kod struka, dok su kompletan look nadogradile Olivijine superstajliš naočare, njena ravna šatirana kosa, baletanke Jimmy Chooa i damska torbica.  

Krajni rezultat je ispao veoma chic, perfektan za prelazni period i lak za kopiranje.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija