Ultimate Beach Babe: Alessandra Ambrosio u defileu bikinija pokazala svoje zanosno telo

foto: Profimedia

13. 08. 2015.

Jedna od najpoznatijih manekenki na svetu i članica kultne ekipe “anđela” privlačila je pažnju svih prisutnih svojim bikini kombinacijama koje su još više istakle njeno savršeno, vitko telo.

35-godišnja brazilska manekenka sve više pretenduje da otme titulu australijskoj koleginici, Elle Macpherson koja je još uvek ponosna vlasnica statusa "The Body" u modeling svetu.

Naime, ko god se zatekao ovih dana na jednom od najpopularnijih ostrva Grčke, luksuznom Mikonosu ali i spektakularnom Riju, morao je da uoči gracioznu Alessandru Ambrosio koja je odlučila da na ovim destinacijama provede odmor.

Brazilska manekenka je prvo sa drugaricama otputovala u Rio da bi se potom našla sa porodicom na Mikonosu gde je pronašla zen predah od snimanja editorijala, naslovnica, kampanja, iskoristivši slobodne dane za uživanje na plaži u društvu dugogodišnjeg verenika Jamie Mazura i dece.

Za vreme odmora, prelepu Alessandru smo videli u nekoliko zanimljiivih kupaćih kostima, od onog u tirkiznoj boji do savršenog bikinija u ruhu iz 70-ih, sve sa resicama koji je savršeno “legao” preplanulom tenu manekenke i njenoj smeđoj, sjajnoj kosi. 


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin