Nude ne prestaje da nas ubeđuje kako je nova crna. Da li smo joj poverovali? Paaa, moramo da priznamo da nam treba malo još uveravanja, ali da smo je prigrlili kao jednu od osnovnih boja, to niko ne sme da nam ospori.

Sve nijanse dolaze u obzir, a nosimo je takođe u skoro svim varijantama: kao boju na lakovanim salonkama, okvir na okruglim, retro naočarama, apstraktni print na marami, u vidu mat ruža, ali najčešće još uvek u vidu kvalitetne torbe.

Ali šta je sa haljinama? Pogotovo leti kada vam koža dobije onaj preplanuli ten. Zar nije jedna nude haljin savršen način da izgledate otmeno i u trendu? Bilo da je u pitanju haljina bez rukava koja je trenutni hit ili uzana haljina sa kraćim rukavima, nude haljina bi mogla da bude vaš omiljeni model u prelaznom periodu.

I to neka od prevrnute kože koja je takođe trenutno popularna. Pa ukoliko ne znate kako biste jednu takvu nosili, možda bi Kate Bosworth mogla da vas inspiriše.

Naime, američka glumica je nude haljinu s potpisom Balmaina nadogradila širim kaišem u tamnoj kapućino nijansi nude boje sa zlatnom kopčom, zlatnim salonkama, zalizanom punđom i crvenim ružem. Seksi, jednostavno i soo 60s.