Olivier Rousteing i Balmain možda imaju armiju vernih i superstilizovanih žena u kojoj su Kim Kardashian, Kendall Jenner, Rosie Huntington-Whitely, sestre Hadid kao i skoro sve članice brenda Victoria’s Secrets, ali ovo je prvi put da je u njegovoj "bandi" neka Oskarovka! I to koja: Meryl Streep!!

Naime, legendarna glumica je gostovala u emisiji The Tonight Show kod Jimmyja Fallona ne bi li promovisala najnoviji film Ricki and the Flash odevena u crni kombinezon prozirnih rukava na krupne tufne iz Pre-Fall kolekcije za 2015.

“Čudno je, krajnje čudno. Pre sam mislila da izgledam neprivlačno, kako mi je nos prevelik, kako mi je lice naboreno, mada tako većina žena misli kada je u nekim kasnim dvadesetim. Međutim, danas kada pogledam neke filmove od ranije u kojima sam glumila, shvatim da mi ništa nije falilo i da ne znam koji mi je bio vrag!"

I ne samo da izgleda odlično, već fantastično! 66-godišnja glumica vodi itekako srećan i zadovoljan život, a to se ogleda u njenoj prirodnoj lepoti, šarmu i sjajnoj figuri.  

Nakon što je sve oduševila ovim chic kombinezonom koji je nadogradila repom, naočarama i Fred Leighton minđušama, Meryl je nastavila da nas oduševljava modnim kombinacijama pa je tako na njujorškoj premijeri filma blistala u Valentinovoj sofisticiranoj haljini plisirane suknje belih detalja.  

Kompletan look Meryl je osvežila crno-belim Valentino cipelama, Norman Silverman Diamonds minđušama nalik alkama i Amanda Pearl clutch torbicom.