Čizme na + 35?

Da, znamo da većini ova opcija zvuči suludo i totalno neprimereno, ali ne postoji stylish dama koja ovog leta nije prošetala bar jednom par udobnih poludubokih ili čak dubokih čizmica od prevrnute kože u okviru nekog letnjeg izdanja .

Ove "spring boots" kako ih već popularno deklariše skoro svaki modni magazin na svetu, pretenduju da dominiraju u dolazećim mesecima kada ćemo svi lagano zakoračiti u jesen i novu sezonu. 

Do tada vi naravno ne morate da čekate svežije vreme već možete da se ugledate na Blake Lively i poput nje prošetate jednu ovako naizgled netipičnu kombinaciju za leto.

Naime, nakon što je provela neko vreme van filmskog sveta vodeći računa o svojoj malenoj ćerkici James, Blake se vratila snimanju. Ovih dana smo je zatekli na setu njenog najnovijeg filma All I See Is You koji snima u Barseloni. Glumica je odlučila da popularni španski grad u pauzi sa snimanja istraži u cvetnoj haljini i poludobokim čizmicama od prevrnute kože u zagasitoj boji peska.  

Ovaj kranje nonšalantni, boho stil (nalik onim koje viđamo na festivalima) je naglasio rasne obline poznate glumice dajući joj jedan wild, wild west look. Savršen detalj je bila njena dugačka, raskošna kosa i torbica na rame koja je ovo izdanje učinila ležernijim.