Australijska manekenka Elle Macpherson je prošle godine zakoračila u šestu deceniju, međutim da nismo upućeni u njeno godište teško bi nam bilo da pogodimo koliko Elle ima godina jer izgleda savršeno kao i pre 20 godina. 

Bivša manekenka koja je svetku slavu stekla snimajući editorijale i naslovnice za brendove specijalizovane za swimwear što joj je obezbedilo titulu najboljeg tela, odnosno The Body-ja u modelingu, poslednjih nekoliko godina posao je svela na minimum, prepuštajući se hedonističkom životu. 

Dovoljno je da je ispratite na Instagramu pa da primetite kako se njena dnevne aktivnosti vrte oko kompletnog uživanja: kokteli, izležavanje na plaži, putovanja, safari, slikanje sa poznatim... Uostalom, kada ste udati za milijardera onda je sasvim očekivano da živite raskošno i luksuzno bez posla od 9 do 5, kao i brige o finansijama.      

Naime, ova 51-godišnja manekenka ovih dana uživa na Azurnoj obali, grčkim ostrvima i prelepoj Siciliji sa sinovima, Flynnom (17) i Cyom (12) kao i sa suprugom, milijarderom Jeffrey Sofferom sa kojim je u braku već dve godine.

Pored velikog broja selfie snimaka ali i fotografija očaravajućeg plavetnila, Elle nam je fotkama na kojima pozira u kupaćim kostimima pokazala kako je još uvek vlasnica impresivnog tela i da joj još uvek niko ne može oduzeti titulu The Body. 

Nije da smo ljubomorni ili nešto slično ali Elle.... svaka čast!