Chung (31) ima neverovatan dar da sve što dotakne pretvori u uspeh! Bilo da piše knjigu sa savetima kako da budete IT cura, ili vodi neku emisiju ili kreira denim kolekciju, budite uvereni da će krajni rezultat biti više nego uspešan.

Ova poznata britanska trendseterka koja već 6 godina živi u Njujorku je nedavno dala zanimljiv intervju britanskom Telegraphu u kom je otkrila da ju je Velika jabuka razmazila.

"U Njujork sam prvi put došla kada sam vodila jednu MTV emisiju. Drugi put kada sam bila angažovana opet za sličnu emisiju odlučila sam da se konačno preselim tamo. Još uvek mi je čudno i nisam se navikla, ali Njujork ima običaj da vas razmazi jer ima toliko toga u ponudi. Sve vam je na dohvat ruke. U početku me je drmao opasan adrenalin, sve sam htela da vidim i doživima, ali u poslednje vreme se osećam istrošeno, naporan mi je taj tempo."

Žurke, žurke, žurke. Moda, moda, moda.

Tako veliki broj ljudi doživljava Alexu prateći je u prvom redu na Instagram feedu: fantastična odeća, prezgoooodni momci (pazite, Alex Turner iz Arctica Monkeysa i Albert Hammond Jr iz benda The Strokes), privatni avioni…

“Ček, ček.. Otkud meni privatni avion?”

“Pa videli smo da si postovala na Instagram.”

“Jednom! Jednom! Privatan avion…”  mrmlja.

“OK, zaboravi na avione, ali bila si veoma…”

“Da, srećna. I verujte mi, jesam. Svaki put kad se čujem sa mamom, ona je u fazonu,' Nemoj da zaboraviš koliko si srećna Alexa!’ Ali stvar je u tome da ja živim u njujorškom East Village i da moj stan nije ništa drugačiji od vašeg. Nema tu nekog ludila. Da, ja se super skockam za neku žurku ali na kraju večeri sam kao Pepeljuga spremna da se vratim kući u svojoj bundevi."

Svesna koliko Instagram kroji pogrešnu sliku o ljudima, Alexa se tu osvrnula na rastuću popularnost ove društvene mreže...

“Evo ti jedan dobar citat. Niko, ali niko nije srećan onoliko koliko se čini da jeste na Instagramu. Čak i moji prijatelji. Nekad znam da prokomentarišem kako mora da im je bilo fantastično na nekom događaju, putovanju po postovanim slikama, da bi mi većina odgovorila 'Ne, nije uopšte.’  Tada, znam da im kažem kako moraju da prestanu da postuju takve fotke jer daju sasvim pogrešan utisak, ali onda bi Instagram bio jedno ružno mesto kada bi svi kačili realnost. Zamislite moju fotku sa špagetima u sred noći dok gledam ( i plačem) epizodu EastEndersa?"

Početkom godine, Chung je otkrila jednom novinaru kako joj se ne sviđa slika koju o njoj grade mediji i da se oseća kao da živi neku svoju iskarikiranu verziju.  

"Više se tako ne osećam. Ali u jednom trenutku nisam znala gde sam i šta sam. Sada sam ok."

Da li je na to uticala činjenica da je skoro napunila 30 godina?

“Ne želim da bude kao 'da, promenila sam se od kada sam napunila 30,’ jer to nije tako. Mislim da mi je ta mirnoća vremenom došla. Prosto sada sam opuštenija. U početku sam mislila da će me tridesete promeniti ali onda sam videla video sa  Patti Smith na YouTube kanalu u kom ona poručuje kako je život putovanje u kom će biti i uspona i padova i da je to ono što mu daje šarm, smisao. Od tada sam tipa ’ Ja sam ovo što sam. Ponekad luda, ponekad mirna, ali sam neko ko uživa u svakom trenutku. Iskoristi dan. Carpe diem.’”