Kao što je i obećala, dear Madge je juče nakon kratkog teasera na Instagramu, premijerno na platformi Tidal predstavila svoj najnoviji spot za pesmu "Bitch I'am Madonna".

A Madonna ne bi bila krunisana i jedina kraljica pop muzike koju priznajemo da u spotu nije okupila plejadu zvezda i kolega na čelu sa Beyonce i Kanye Westom učinivši ovaj video epskim i nezaboravnim!  

Video počinje sa tri devojčice koje pevaju obučene u haljine u stilu Madonninog looka iz "Like a virgin" spota. Već u sledećoj sceni vidimo Madonnu, takođe obučenu u stilu osamdesetih sve sa kosom čiji su krajevi ofarbani u neon pink boju, tigrastim haljinom i rockerskom jaknom u drečavoj pink boji, kako se izvlači iz unutrašnjosti neon hotela/kluba, ljubeći zalutale hot prolaznike i igrajući sa plesačima koji nose policijske uniforme.

U tim trenucima primećujemo Rita Oru, Chrisa Rocka, Diploa i Alexandera Wanga. Ceo spot obiluje zaraznom koreografijom i atmosferom jedne žurke na kojoj bismo ludovali do zore.

Video potpisuje Madonnin dugogodišnji saradnik Jonas Akerlund, a snimljen je u baru na samom vrhu Standard hotela. Madonnu leopard haljinu potpisuje Moschino, unikatnu kožnu jaknu Discount Universe, pištaljku Chanel, rukavice Majesty Black, nakit Lyn Ban a cipele Giuseppe Zanotti.  

Press PLAY: