Glumica Jennifer Aniston naprosto ne stari! Obožavali smo je kao Rachel u hit seriji "Friends", ali jednako je volimo i sada kada pokazuje da uz malo truda svi možemo uspešno održavati liniju i izgledati fantastično i kada malo ostarimo.

Upravo zato, najbolje beauty savete trebamo tražiti od nje! Srećom, već nam ih je dala, saznajte ih u nastavku.

Jutro

Svako jutro popije šolju tople vode s limunom, a zatim šolju kafe, nahrani pse, napravi smoothie i pojede jaja s malo avokada i kokosova ulja na Ezekiel tostu. Nakon toga čita novine, pa ide u teretanu. Uz sve to pije dosta vode i smatra to vrlo bitnim.

Vežbanje

Svaki dan vežba drugačije. Prvo odradi 20 do 30 minuta cardio treninga, a zatim vežba barre metodom. Kaže da zna biti u bolovima po tri nedelje kada jedva hoda, ali da se isplati.

Miris

Voli miris kafe, okeana, mora, jutra kada šeta pse, sveže pošišanu travu, a nosi parfem koji je sama napravila.

Akne

Prvo se iznervira, a zatim stavi malo losiona za sušenje. Pre ih je istiskivala,  ali više to ne radi.

Kosa

Sve je u kvalitetnim proizvodima, a često koristi tzv. noćnu kapu koja skuplja masnoću iz kose ili proizvode koji pojačavaju efekat kose sušene na četku, s dodatkom UV zaštite.

Let

Kada leti daleko ima par beauty trikova kojih se čvrsto drži. Uvek skine makeup s maramicama za skidanje makeupa, a zatim našprica lice Evianom. Sledeći korak je brisanje lica tonikom, stavi hidratantnu kremu i masku za lice. Takođe, koristi i previše balzama za usne i kapi za oči.

+ Look koji nikad ne bi ponovila

Izbeljene obrve. Napravila je to za prvu naslovnicu Cosmopolitana i kasnije je morala farbati obrve tri meseca u smeđu boju.

izvor: fashion.hr