Britanska dizajnerka obožava da Njujork obeleži efektnim kombinacijama koje dokazuju da je neponovljiva ikona stila koja retko kad može da razočara!

Ovih dana Vic upravo boravi u Velikoj jabuci i za 24 h je uspela da prošeta svoja dva najbolja dosadašnja izdanja! I to nije samo naše mišljenje, već reakcija svih koji su je primetili kako sa moćnim stavom skita njujorškim ulicama!

A kako i ne bi, kada je možda prvi put u svom odevanju pokazala malo više "kože", otkrivši svoje tanane noge u chic haljini crvenog tkanja, a samo dan ranije briljirala u čipkanoj kombinaciji ispod koje su takođe poglede prolaznika mamile njene duge, vitke noge. 

41-godišnja dizajnerka je tada na ulicama Njujorka izašla u all black kombinaciji poluduge čipkane suknje, krupnog veza i širih falti, koju je nadogradaila bluzom identične čipke, salonkama u crnoj boji i puštenom kosom koju j eblago natapirala na temenu, vezujući taj deo u tanak rep.  

Dok je ovaj look bio tipičan i potpuno u stilu Victorije, drugi je očarao sve, desenom ali i krojem koji je naglasio dizajnerkinu vitku liniju, pritom naglasivši njen očiti seksepil.

Uzanu haljinu bez rukava čiji kroj podseća na kaput na preklop, s dugmičima sa strane i lepršavom, širom suknjom, Victoria je nadogradila plavim salonkama dok je kosu pustila opet da joj pada slobodno na ramena.

Naravno oba puta, neizostavni detalj su bile sunčane naočare.