One su kraljice modnih pisti, dame za čijim vitkim, seksi figurama i zavodljivim osmesima se okreću svi kada ih uoče na ulici, crvenom tepihu ili u nekoj kampanji.

Natasha (29) i Gigi (20) spadaju u najlepše žene na svetu, a da seksepil umeju da nose smelo i pune samopouzdanja dokazale su na ovogodišnjoj dodeli CFDA nagrada kada su održale lekciju stila, seksepila i elegancije!

Obe dame su izabrale da se pojave u kreacijama Korsa, dokazavši da su modeli s njegovim potpisom garancija da ćete biti zapažene! I to bez bilo kakve nadogradnje, sem vaše lepote i šarma.

Dok je Natasha, manekenka koja ima daleko duži staž od Gigi blistala u crvenoj haljini s ušivenim ogrtačem i dubokim šlicem koju je nadogradila zlatnim sandalama i zlatnom clutch torbicom, Gigi, zlatna devojka modelinga se opredelila za zlatni kombinezon u kom je istakla još više svoju seksi figuru.  

Michael Kors čija kompanija je procenjena na neverovatnih 18.5 milijardi dolara (osnovana 1981) je tako još jednom pokazao da je "sigurica", odnosno jedan od top dizajnera za glam kreacije koje su rezervisane za crveni tepih.