Ako postoji neka dama koja pleni prirodnom i raskošnom lepotom, ali onom rasnom koja je krasila Joan Crawford i druge bombshell lepotice iz zlatne ere Holivuda, to je onda Eva Mendes. Ona, Monica Belluci, pa i Blake Lively pokazuju da u Holivudu ipak ima mesta za žene koje imaju rasne, zanosne obline a ne 50 kilograma sa krevetom.

Eva je takođe jedna od dama koju retko kad viđamo u pantalonama, pa i jeansu za koji je izjavila da ga nosi samo baš kad su joj sve haljine na pranju. Zato je u haljinama ili suknjama pa... 24h! Što je retkost iako nema ženstvenijeg modela od HALJINE.

Elem, poznatu glumicu kubanskog porekla smo videli u ležernoj šetnji na ulicama Los Anđelesa u krajnje chic kombinaciji koja je idealna za prolećno vreme dok još temperature nisu poludele i skočile preko 35 C!

Mendes je izgledala sveže i ženstveno šetajući u cvetnoj haljini, midi dužine preko koje je obukla trenč u neutralnoj camel boji. Nadogradnja je takođe bila ženstvena: kožne sandale na punu petu, sunčane naočare i bela, kompaktna torba! Inače, sama haljina je iz Evine kolekcije.