Poznata manekenka je oduvek bila fan denim modela.

Čak i kad zvoncare nisu bile jedan od ključnih komada na tržištu, Heidi je imala običaj da ih nosi, i to baš u stilu sedamdesetih, sve sa platformama, šiškama i ležernim bluzama. 

(Pre i posle šminke: Heidi Klum pokazala da je prelepa i bez šminke)

Pored zvoncara, Heidi je veliki fan i skinny jeansa, ali i boyfrienda. Ove modele nemačka lepotica mahom praktikuje da nosi uz blejzer, uzane majice ili klasične košulje.

Tako je bilo i pre nekoliko dana kada smo je uočili sa ćerkom. Uzan, skinny model jeansa Klumova je nadogradila crnim salonkama, svilenkastom bluzom prepunom pačvork detalja i kratkom teksas jaknom koju je podvrnula.  

Drugi denim look je bio rezervisan za zvoncare koje je Klum nadogradila crnom majicom, kožnom jaknom u maslinastozelenoj boji, ravnog kroja i Isabel Marant sandalama od crne kože sa nitnama.

Međutim, dok smo je često i viđali u skinnyju i zvoncarama, u teksas kombinezonu nismo! Odnosno, bar nam se tako čini. Ali za putovanje Heidi je upravo izabrala ležeran, komforna kombinezon od teksasa, baggy modela koji je nadogradila crnim platformama od prevrnute kože i sunčanim naočarama. Završni detalj koji je nadogradio kompletan look na jedan cool način su svakako prevrnuti rukavi.

(Zavirite u raskošan dom Heidi Klum)