Sinoćna tradicionalna amFAR gala pod nazivom "Cinema Against Aids" koja je odražana u sklopu 68. Kanskog filmskog festivala je okupila brojne poznate dame koje su se pojavile u impresivnim izdanjima, dostojnim Oscara. 

Ni čarobna Chanel Iman koja je došla u spektakularnoj beličastoj Zuhair Murad haljini opšivenoj zlatnim vezom, niti seksepilna Isabel Goulart koja je blistala u elegantnoj crno-beloj kreaciji nisu uspele da nadmaše apsolutnu kraljicu večeru, Kendall Jenner.

Kendall koja nas je već očarala juče kada se pojavila u crop topu i raskošnoj suknji Azzedine Alaie opet je dominirala, pleneći lepotom i svežinom u ljubičastoj kreaciji Calvina Kleina koja je podsećala na top i suknju (očito omiljen kroj mlade manekenke).

U stilu prave boho princeze Kendall je sam dolazak iskoristila za dramatičan ulazak blago podižući raskošan šlep (obavezno pogledajte Instagram clip u produžetku). 

Vrhunac večeri je bila humanitarna aukcija u sklopu koje je prikupljeno trideset miliona eura. Skulptura Jeffa Koonsa otišla je u ruke najboljem ponuđaču, Rusu Leonardu Blavatniku. Cenjeni rad "Copper On Cardboard" s  potpisom Banksyja dosegao je cenu od vrtoglavih miliion eura te završio u rukama Leonarda DiCapria.

Na humanitarnom događaju videli smo pored Kendall i zvezde poput Isabelle Rossellini, Rite Ore, Zoe Kravitz, Jordan Dunn i mnogih drugih dama. Uostalom, pogledajte galeriju najboljih izdanja sa amfAR gale >>>>

Dramatičan dolazak miljenice modelinga je očarao sve, jer wow Kendall, ostavila si sve bez daha! Ali bukvalno!