Caru Delevingne prati reputacija dame koja van piste mahom nosi ležerne, klasične kombinacije koje spadaju u uobičajnu off duty uniformu svih modela na svetu. Međutim, na crvenom tepihu Cara je poslednjih nekoliko godina jedna od dama čija se izdanja kasnije uvek nađu na listama najboljih. To se pogotovo odnosi na ona koja je rezervisala za Kanski filmski festival.

Pa svi pamtite njenu čipkanu Burberry + Chopard magiju iz 2013. godine?

Ubedljivo najseksepilnije i najbolje izdanje britanske manekenke svi su upamtili i kad god se pojavi neka rekapitulacija najboljih izdanja prestižnoj filmskog festivala, Carina crna kreacija je tu.

Iako ove godine nije nadmašila Burberry haljinu (mada ima još vremena s obzirom da festival traje do nedelje, 24. maja), Cara nije propustila ni ovo 68. po redu izdanje blistajući u dva fantastična izdanja.

Zabava De Grisogono ‘Divine In Cannes‘ okupila je na Azurnoj obali brojna slavna lica, a među njima je bila i 22-godišnja manekenka koja se pojavila u društvu nove devojke, muzičarke St. Vincent.

Inače buntovna Cara ovaj je put izgledala poput devojčice iz susedstva, u beloj asimetričnoj kreaciji koju je osvežila raskošnom ogrlicom koja je ovom stylingu dala dozu letnjeg šarma. 

Samo dan kasnije primetili smo Caru u crnom topu i beloj suknji pun krug. Ovaj crno-beli chic Cara je nadogradila crnim kaišem, kožnom crnom jaknom u bajkerskom stilu i statement sandalama.