Lindsay priznaje da ne jede uvek baš sve zdravo, ali njen frižider ipak izgleda poprilično impresivno kad pričamo o zdravoj ishrani: šaren je i bogat, pun svežeg voća i povrća bogatog hranljivim sastojcima.

“Ne jedem uvek zdravu hranu, ponekad se volim počastiti slatkišima. Međutim, obožavam da kuvam i često jedem domaću hranu koju spremam sa svojim suprugom Seanom. Osim toga, obožavam da pijem čisti sok aloe vere razređen u vodi što fantastično hidrira kožu iznutra,” izjavila je Lindsey.

U Njujorku je uvek lako pronaći sveže sokove na svakom uglu što Lindsey pametno koristi: frižider joj je uvek pun svežih sokova, a obožava zelene sokove na bazi povrća koji su bogati vitaminima, mineralima, esencijalnim sastojcima i hlorofilom. Srećom, sveže sokove uvek možete da napravite i sami kod kuće!

U frižideru, verovali ili ne, Lindsey drži i kozmetiku. Rashlađene kremice je najbolje razbude svako jutro i smanjuju otečenost.

Pa šta jede jedan supermodel?

Lindsey svako jutro jede tostirani hleb sa namazom od svežeg avokada, soka limete i soli. Ovaj doručak je prepun zdravih masnoća, vlakna i kalijuma, a tokom međuobroka vitamine nadoknađuje obrokom svežeg sezonskog voća.

Dobro, ali šta da radimo kada želimo sebi malo da ugodimo nekom finom hranom, a opet da pojedemo zdrav, zasitan i kompletan obrok?

Lindsey ima predlog za nas: tacosi! Kukuruzne tortilje se lagano poprže na maslinovom ulju, te im se doda malo puretine i zelenog povrća, paradajza i aromatičnog sira. 

“Što god radila, uvek volim dodati sveže povrće bogato antioksidansima koje je od vitalne važnost za zdravlje naše kože,” zaključila je Lindsey.

izvor: fashion.hr